Penkinlämmitin lämmittää istuimet ja penkit yleisissä tiloissa

KPL-penkinlämmitin lämmittää istuimet ja penkit kirkoissa ja muissa yleisissä tiloissa. Lämmitin asennetaan istuimen alle. Lämpö säteilee pääasiallisesti alaspäin antaen täten hyvän lämpöjakautuman kylmään jalkatilaan. Ylöspäin suuntautuva lämpö nostaa istuintason lämpötilaa.

Penkinlämmitin säästää energiaa koska vain osa rakennuksista ja tiloista on tarpeellista lämmittää. Se myös estää tehokkaasti veistoksia ja puuosia perinteisten lämmitystapojen aiheuttamalta liialliselta kuivumiselta.

Ohuen muotoilunsa ja äänettömyytensä vuoksi huomaamattomat KPL-lämmittimet soveltuvat hyvin myös historiallisesti arvokkaisiin kohteisiin. Lämmittimen väri on valittavissa RAL-kartan mukaisesti sopimuksen mukaan.

Asennus:
Määritä lämmittimen paikka penkin alla ja kiinnitä se. Kytke verkkosyöttökaapeli ja asennuskansi paikalleen. Asennuksen saa suorittaa vain asennusoikeudet saanut taho.

Ohjaus ja säätö:
Lämmittimien säätö tapahtuu erillisellä käyttökytkimellä, termostaatilla tai säätöjärjestelmällä. Kirkkosovellutuksissa suositellaan ohjelmoidun säätöjärjestelmän käyttöä sen helppohoitoisuuden vuoksi.