INFRAHEAT-saneerauskelmu auttaa saneerauskohteen lämmityksen toteuttamisessa

Mikäli saneerauskohteen lattian rakennekorkeus asettaa tiukat rajat, on parasta käyttää INFRAHEAT-saneerauslattialämmityskelmua. INFRAHEAT -saneerauskelmu on nimensä mukaisesti kelmu, jolloin lattialämmityksen tilantarve on käytännössä olematon.

Kelmun rakenne

INFRAHEAT-lämmityskelmut muodostuvat kahden kaksoismuovikalvon väliin laminoidusta metalli-foliosta. Metallin erityisominaisuutena on se, että metalli sulaa noin 140 celciuksen lämpötilassa. Tällöin lämmityskelmu on täysin paloturvallinen. Lattialämmityselementtien vakioleveys on 540 mm, tilauksesta on saatavilla myös muitakin leveyksiä. Asennus tehdään vapaasti koolauksen väliin.

Loppupäässä sivuille nidotaan riman pätkät, joilla varmistetaan, ettei folio rullaannu itsekseen. Alkupää pysyy suorana, koska kytkentäkaapelit menevät asennusputkeen. Folio on vapaasti villan päällä.

Ilmaväliä lattian alapinnan ja folion välillä ei saa unohtaa! Kytkennät kelmuissa on suoritettu toisessa päässä vesitiiviisti. Kytkentöjä suojaa lämmönkestävä teippi, myös loppupäässä on teippi. Kelmussa on tuotetarra, johon on merkitty pintateho (W/m²), leveys (dm), pituus (dm), kokonaisteho (W) ja kytkentäjännite (V).

Lattialämmitys kaapelimatolla

Lattialämmityksen asentaminen pesuhuoneeseen ei voi olla Saneerausmattoa helpompaa. Totea vaikka itse!

Saneerausmatossa on itsekiinnittyvä rakenne, eli lämmityksen asennukseen ei sisälly ylimääräisiä valuja. Matto nostaa lattiaa vain 4mm, joten ovien lyhennykset voidaan yleensä unohtaa. Saneerausmatto on suunniteltu joustavaksi antaen sinulle täyden vapauden sijoittelussa. Joustavan asennuksen ansiosta nurkka-, kulma- ja läpivientikohdat onnistuvat helposti.

Ota yhteyttä rakentamis- tai saneeraamistarpeestasi, niin etsimme Sinulle parhaiten soveltuvan lämmitysratkaisun!

Mukava lattialämmitys helposti:

  1. Merkitse mattojen sijainti
  2. Irroita suojapaperi, oikaise matto ja kiinnitä lattiaan. Leikkaa ja muotoile tarpeen mukaan
  3. Lattia on valmis laastitavaksi. Käytä tasoite- tai valulaastia.
  4. Kiinnitä haluamasi laatta- tai luonnokivilattia valmistajan ohjeiden mukaan.

Ota yhteyttä

Polarheat Oy
Uusikatu 23
90100 Oulu