Kattolämmitys on helppo ja mukava lämmitysmuoto

Lattia- ja kattolämmitys yhteiskäytössä, sopii erinomaisesti kaikkiin uusiin omakotitaloihin. Vaikka puhutaan huippuluokan asumismukavuudesta, ei lämmityksen hankinta eikä käyttö ole kallista.

Huippuluokan sähkölämmitysratkaisun saat puolta halvemmalla kuin vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän. Käytön helppous ja asumisen mukavuus on kuitenkin huipussaan, kun yhdistetään lattialämmityksen lisäksi myös kattolämmitys.

INFRAHEAT katto- ja lattialämmitys ei perustu veden kierrättämiseen rakenteissa. Tästä syystä siinä ei myöskään ole vesivaurioriskiä eikä kosteusvaurion myötä syntyvää homevaurioriskiä. INFRAHEAT-kattolämmitys edustaa jo tänään tulevaisuuden matalalämpötekniikkaa. Lämmitysfolion pintalämpötila on vain 30 - 40 celciusta katossa. Tämä luo edellytykset terveelliselle ja vähäpölyiselle sisäilmastolle.

Katto- ja lattialämmitysyhdistelmän kustannusarvio

Pientalon lämmityslaitteiden hankintahinta on tehty katto- ja lattialämmityksen jakotavalle. Lämmönjaot on toteutettu joko katto- tai lattialämmityksellä, jota täydennetään suoralla lattialämmityksellä pesu- sekä kivipintaisissa lattiatiloissa. Rakennukseksi oletetaan pinta-alaltaan 120 m² yksikerroksinen pientalo, jonka huonekorkeus on 2,5 m.

INFRAHEAT-lämmityselementin katto- ja lattiasovellutus toteutettuna alla esitetyn kuvan mukaisesti:

  • Lämmityselementit 125 W/m² (mitoitusteho 15 W/m³) lämmitysteho 3,75 kW
  • Huonetermostaatit (Eberle RTR 6202) kuusi kappaletta
  • Lattialämmitys 1,5 kW
  • Lattialämmityskaapelit (pesutilat, KHH, WC, eteinen, keittiö, olohuone)
  • Valaisinlämmitin A3 (tuulikaappi)
  • Termostaatit (Eberle 52531) neljä kappaletta
  • Valaisinlämmitin A3 (varasto)

laitekustannusarvio vain 1600 €

Ota yhteyttä

Polarheat Oy
Uusikatu 23
90100 Oulu