Kustannustehokas ja turvallinen Infraheat-lattialämmitys

Laajalti lämmitettyä taloa Taloa voidaan asumismukavuuden osalta pitää huippuluokan ratkaisuna. Suurin osa lattialämmityksen lämmöstä tuotetaan edullisella yösähköllä ja betoniin varattu lämpö vapautuu päivän aikana huoneilmaan. Lämmön luovutusta säätelee etupäässä lattiapinnoite.

Lattialämmityksellä huoneen lämpötila saadaan erittäin tasaiseksi. Sen avulla termostaatit pitävät huonelämpötilaa 0,5 asteen tarkkuudella haluttuna. Lattia- ja kattolämmityksen yhteiskäyttö sopii erinomaisesti kaikkiin uusiin omakotitaloihin. INFRAHEAT-lämmitysratkaisun avulla huippuluokan asumismukavuuden ei tarvitse olla kallista. Sähkölämmitysratkaisu on puolta halvempi kuin vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Suosittelemme myös lämpimästi katto-lattia-sähkölämmityksen yhdistämistä.

INFRAHEAT katto- ja lattialämmitys ei perustu veden kierrättämiseen rakenteissa. Tästä syystä siinä ei myöskään ole vesivaurioriskiä eikä kosteusvaurion myötä syntyvää homevaurioriskiä.

Katto- ja lattialämmitysyhdistelmän kustannusarvio

Pientalon lämmityslaitteiden hankintahinta on tehty katto- ja lattialämmityksen jakotavalle. Lämmönjaot on toteutettu joko katto- tai lattialämmityksellä, jota täydennetään suoralla lattialämmityksellä pesu- sekä kivipintaisissa lattiatiloissa. Rakennukseksi oletetaan pinta-alaltaan 120 m² yksikerroksinen pientalo, jonka huonekorkeus on 2,5 m.

INFRAHEAT-lämmityselementin katto- ja lattiasovellutus toteutettuna alla esitetyn kuvan mukaisesti:

  • Lämmityselementit 125 W/m² (mitoitusteho 15 W/m³) lämmitysteho 3,75 kW
  • Huonetermostaatit (Eberle RTR 6202) kuusi kappaletta
  • Lattialämmitys 1,5 kW
  • Lattialämmityskaapelit (pesutilat, KHH, WC, eteinen, keittiö, olohuone)
  • Valaisinlämmitin A3 (tuulikaappi)
  • Termostaatit (Eberle 52531) neljä kappaletta
  • Valaisinlämmitin A3 (varasto)

laitekustannusarvio vain 1600 €

Ota yhteyttä

Polarheat Oy
Uusikatu 23
90100 Oulu