Kattolistanlämmitin on helppo vaihtoehto ilman suuria remontteja

INFRAHEAT-kattolistanlämmitin lämmittää niin asunnot, pesuhuoneet, suihkutilat, autotallit, vapaa-ajan mökit, tuulikaapit ja toimistot.  Kattolistalämmitin on sopiva vaihtoehto, kun tarvitaan lämmitysjärjestelmää jo olemassa oleviin tiloihin ja halutaan välttää suurempia remontteja.

Lämpöelementti on koteloitu ja upotettu etupaneeliin, joka on pursotettua alumiinia. Lämmittimen runko on alusinkittyä teräslevyä. Lämmitin on tyylikäs ja huomaamaton. Koska lämmitin on roiskevedenpitävä, se soveltuu myös kosteisiin tiloihin. Kattolistalämmitin asennetaan sopivaan paikkaan katon ja seinän rajaan. Laite on varustettu asennuskiinnikkein, jotka automaattisesti määräävät etäisyyden kattoon ja helpottavat siten asennusta. Liitintäjännite on 230 volttia.

Kattolistalämmittimeen on saatavana lisävarusteita, joiden avulla asentaminen onnistuu myös poikkeaviin olosuhteisiin. Lisävarusteita ovat mm. seinäasennuslippa, kattokiinnitysjalka ja kylmäpaneeli.

Lämmittimen säätö:
Lämmittimeen on saatavana termostaatti, jonka tuntoelin on lämmittimen kytkentäkotelon päässä tai se johdotetaan seinälle lämmittimen alapuolelle tai kauemmaksi. Tuntoelin johdotetaan vahvavirtakaapelilla. Lämmitintä voidaan ohjata seinälle asennettavalla huonetermostaatilla. Termostaatin asennuskorkeus on 1500 mm. Erilaiset keskitetyt järjestelmät sopivat kattolistalämmittimen ohjaukseen. Anturin tai mittalähettimen sijoitus tehdään kuten termostaatin.